Oudel.com

Sammen med den originale iPhone og Nokia 3310 er Motorola Razr en af ​​de mest ikoniske mobiltelefoner nogensinde. Og det fik lige en ny lejekontrakt. Mød Motorola Razr 2019 – en sammenfoldelig smartphone, der drypper af nostalgi.

Men dette er ingen Samsung Galaxy Fold-imitator. Motorola Razr 2019 er en meget anderledes løsning på foldbar formfaktor. Der er masser at tale om, så læs videre for alle detaljer, inklusive prisen, udgivelsesdato og design.

Vi har fået vores hænder på den nye sammenfoldelige fornemmelse. Læs vores Motorola Razr 2019 anmeldelse: hænder på for et mere dybtgående look.

Motorola Razr 2019 – Design og display

Muslingetelefonen har en 2,7-tommer, 800 x 600 ekstern skærm (billedforhold 4: 3) og en intern 6,2-tommer, 2142 x 876 OLED-skærm (billedformat 21: 9). Den foldes vandret på tværs af midten.

Ideen her er at interagere med og svare på indgående meddelelser via det mindre Quick View-display. Du kan endda tage selfies med telefonen lukket.

For alt andet kan du åbne muslingen og afsløre det fulde Android 9 Pie UI på Flex View-skærmen for at interagere med smartphonen, som du normalt ville.

Det er en overraskelse ikke at se Android 10 ud af boksen, især da det nye operativsystem introducerede en skærmkontinuitetsfunktion, der er designet til at gøre softwareoplevelsen glattere, når du skifter mellem skærme eller bruger flere vinduer på sammenklappelige enheder.

Motorola har været temmelig hot med at opdatere sine telefoner i fortiden, så vi håber, at det også er tilfældet her.

Foreløbigt er det Android 9, og det præsenteres som Google havde til hensigt – uden rodet i et brugerdefineret brugergrænseflade.

Det er tydeligt, at Moto har lagt en masse arbejde i at modernisere det noir-sorte design her. Tidlige billeder gør det klart, at telefonen passer til arven fra den originale flip-telefon, opdateret til den moderne tid.

Moto ser ud til at være særlig tilfreds med det nul-hængslede hængsel, der ser ud til at give en meget flusher tætning end Galaxy Fold, som du stort set kunne køre en bus igennem.

På sin hjemmeside siger Moto: ”Razr forvandler en industriudfordring til et teknisk gennembrud. Hul-nul-hængslet giver Razr mulighed for at lukke med begge sider perfekt skylt, et sammenhængende design, der også beskytter hoveddisplayet. ”

Telefonen vejer 205 g samlet og har foldede dimensioner på 72 x 94 x 14 mm. Ufoldet halverer det stort set tykkelsen med dimensioner på 72 x 172 x 6,9 mm.

Razrs muslingeskaldesign kunne også være et svar på vores største bekymring over Mate X – det faktum, at skærmen er permanent eksponeret på begge sider. Der er også en ydre fingeraftrykssensor på bagsiden af ​​enheden.

Razr er ikke vandtæt, men Motorola siger, at den er beskyttet mod “moderat” udsættelse for vand som utilsigtet spild, stænk eller let regn. Det er ikke designet til at overleve ved at være nedsænket i vand.

Relateret: Huawei Mate X vs Galaxy Fold

Motorola Razr udgivelsesdato i 2019

I England er Motorola Razr 2019 en eksklusiv EE. Desværre ved vi endnu ikke, hvornår håndsættet kan købes – du kan registrere din interesse her.

I USA vil Razr 2019 sælges den 9. januar. Forudbestillinger begynder på Boxing Day (26. december) på Verizon-netværket.

Motorola Razr 2019-pris

Desværre var vores frygt forud for afsløringen berettiget. UK-priser er endnu ikke bekendtgjort, men i USA er prisen for ordre på $ 1.499 (hvilket er ca. £ 1165).

Motorola Razr 2019 – Specifikationer og funktioner

Til ovennævnte pris forventer vi avancerede funktioner og alle tilbehør, herunder Qualcomms top på linjen Snapdragon 855-processor, et stærkt kamera og – måske vigtigst for potentielle købere af netop

dette håndsæt – et meget glat design. Selvom designet ser ud til at være på rette, ser det ud til, at specifikationerne hænger bagud.

Det er nu bekræftet, at Razr 2019 ikke vil være udstyret med en high-end processor, og den vil også have et mindre batteri end Galaxy Fold og Mate X.

Motorola Razr 2019 vil blive drevet af en 2,2 GHz octa-core Snapdragon 710, en mellemstor processor, der indeholder Xiaomi Mi 8 SE – en budgetversion af Xiaomi Mi 8. Det vil blive parret 6 GB RAM og 128 GB af intern opbevaring.

Batteriet er kun 2.510mAh og tilbyder 15W TurboPower hurtig opladning. Vi havde håbet på 27W-varianten af ​​denne teknologi, men den er ikke til stede. Mens specifikationer ikke er alt, havde vi forventet, at den nye Razr skulle have et lidt mere “premium” -funktionssæt, især til denne pris.

Virksomheden lover løbende batteriets levetid hele dagen med mulighed for at genvinde timer med strøm med bare minutter på opladning, så vi bliver nødt til at vente og se, hvordan det fungerer i vores anmeldelse efter frigivelse for at se, om det virkelig lever op til ånden af dens æra-definerende forgængere.

Forbindelse leveres af en USB Type-C-port, mens NFC, Bluetooth 5.0 og LTE også er ombord. Med hensyn til Wi-Fi får du 802.11 a / b / g / n / ac, dobbeltbånd 2,4 & 5GHz med hotspot-kapaciteter.

Motorola Razr 2019 – kamera

Motorola bringer to kameraer i spil, begge tilgængelige, mens enheden er foldet.

Det bagudvendte kamera tilbyder en 16-megapixelsensor med EIS, en dobbelt LED-blitz og en f / 1.7-blænde. Den frontvendte selfie-cam er 5-megapixels, f / 2.0 og en blitz på displayet. Motorola reklamerer for en portrættilstand, en smilregistrerende gruppeoptagelsestilstand og en ny farvepladstilstand, som gør det muligt for skydere bare at holde en farve inde i billedet.

Vi tager hånd med Motorola Razr (2019) kameraet og resten af ​​funktionerne så hurtigt som muligt. Vi holder dig opdateret.

Similar Posts

Oudel.com